OPINIE KURSANTÓW

OPINIE KURSANTÓW

Akademia Krzysztof Popek
5.0
Based on 43 reviews
powered by Facebook
Aleksandra Gibas
Aleksandra Gibas
2020-06-29T20:12:55+0000
Super przygotowanie do egzaminu, jestem mega zadowolona i gorąco polecam 😊
Natalia Kajura
Natalia Kajura
2020-06-17T19:43:32+0000
Akademia jazdy Krzysztof Popek - Polecam każdemu bardzo gorąco !!! ☺☺ miła atmosfera, każda godzina jazdy to czysta przyjemność. W Akademii, nauczysz się wszystkiego od zera po dobrego kierowcę 🙂 Polecam!!!!
Jadzia Wrana
Jadzia Wrana
2020-06-17T19:19:52+0000
Najlepszy instruktor. Z ogromną dawką cierpliwości. Nauczy najbardziej oporną osobę. Podczas jazd nie tylko konkretnie i wiele się nauczysz ale również miło spędzisz czas. Jazda i nauka z Krzyśkiem są po prostu czystą przyjemnością!
Paulina Sypiół
Paulina Sypiół
2020-06-08T22:49:37+0000
Jazdy z Krzyśkiem to sama przyjemność! Profesjonalne podejście do kursanta. Swobodna atmosfera. Dużo dobrego humoru i cierpliwości. Pełne wsparcie podczas egzaminów. Krzysiek posiada ogromną wiedzę i doświadczenie z którymi chętnie się dzieli nie tylko żeby zdać egzamin a nauczyć śmiałego poruszania się po drodze. Z całego serca polecam!
Kacper Czudek
Kacper Czudek
2020-05-27T19:02:50+0000
Bardzo polecam, dobrze wszystko wytłumaczone i super podejście do kursantów 😃
Ewelina Turlewicz
Ewelina Turlewicz
2020-05-13T21:35:56+0000
Polecam serdecznie! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście, a co najważniejsze? Zdany egzamin 😎🥂
Agnieszka Kulik
Agnieszka Kulik
2020-03-05T19:04:14+0000
Świetne podejście do kursanta, odpowie na każde zadane pytanie i dokładnie wytłumaczy. Miła atmosfera i bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu państwowego. Polecam z całego serca! 😀
Lucyna Mazur
Lucyna Mazur
2020-02-03T09:17:23+0000
Jeszcze raz bardzo dziękuję za doszkolenie,teraz już wiem że dam radę 😀.Jeśli ktoś szuka instruktora z pasją który w sposób jasny , zrozumiały i bez stresu nauczy jeździć to właśnie Krzysztof 👍
Agnieszka Kłapyta
Agnieszka Kłapyta
2020-01-31T14:49:24+0000
Miałam przyjemność szkolić się pod okiem Krzyśka, kiedy jeszcze uczył w innej szkole. Ogromnie mu kibicuję i cieszę się bardzo, że zdecydował się otworzyć swoją szkołę jazdy. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Z każdym znajdzie wspólny język. Posiada rozległą wiedzę na każdy temat. Jego cierpliwość i ogromne poczucie humoru sprawiają, że nauka przebiega w miłej i bezstresowej atmosferze 🙂👍
Nikola Cygler
Nikola Cygler
2020-01-30T17:24:42+0000
Polecam z całego serca, najlepsze moje jazdy
Gabor Gabor Gaborski
Gabor Gabor Gaborski
2020-01-09T20:08:30+0000
Witam. Co mnie osobiście się podobało. PEŁEN PROFESJONALIZM PROWADZACEGO ZAJĘCIA. Krzyś jest osobą bardzo zaangażowana w to co robi. Podchodzi do kursanta w sposób bardzo indywidualny, dostosowując zagadnienia do możliwości danego kandydata. Umie przełamać negatywne emocje i pojawiające w trakcie nauki obawy. Zajęcia są bardzo ciekawe. Z przyjemnością chodzi się na jazdy bo stanowią relaks dla umyslu. Egzamin z Krzysiem to egzamin zdany. Człowiek nie ma poczucia że... zmarnował czas jak i pieniądze. Po pozytywnym zakończeniu kursu odczulam duży brak Jego osoby w moim codziennym życiu. Nie wiem czy się nie zapiszę na kilka lekcji dodatkowo🤔. Polecam wszystkim tą szkołę bo jest to bardzo dobry wykladowca. Życzę powodzenia i Krzysiowi i wszystkim przyszlym kursantom😘🍀Dużo szczęścia na drodze Gabriela Bandurskaread more
Sylwia Gruszka
Sylwia Gruszka
2020-01-09T15:28:00+0000
Jak jazdy to tylko z Krzyśkiem! Przyjazna i bezstresowa atmosfera, spokojne i dokładne tłumaczenie wszystkiego (nawet 100 razy, jesli trzeba :D), perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i do późniejszej samodzielnej jazdy. Polecam!
Ania Rogowska
Ania Rogowska
2020-01-05T22:40:36+0000
Bardzo polecam! Ogromna cierpliwość, wytłumaczy nawet sto razy, aby na pewno wszystko było jasne. Jeśli chcecie się nauczyć dobrze jeździć to tylko z Krzyśkiem!
Marta Słupecka
Marta Słupecka
2020-01-05T13:04:41+0000
Cierpliwy, zabawny i przepełniony wiedzą instruktor, który każdego nauczy jak jeździć bezpiecznie i odpowiedzalnie 🙂
Agata Hanusek
Agata Hanusek
2020-01-05T12:58:48+0000
Instruktor idealny. Bardzo sumiennie wykonuje swoją prace. Osoba na właściwym miejscu, która przekazuje swoją ogromna wiedzę jak najlepiej potrafi. Mimo swojego przyjacielskiego podejścia do ludzi w czasie przeprowadzania egzaminów wewnętrznych rozsądnie ocenia i patrzy na twoje poczynania żebyś był perfekcyjnie przygotowany do egzaminów państwowych. Z całego serca polecam
Magdalena Grygier
Magdalena Grygier
2020-01-05T12:20:12+0000
najlepszy instruktor na świecie 😀
Julia Pukowiec
Julia Pukowiec
2019-12-23T20:20:33+0000
Jeśli cenisz sobie dobry humor, a jednocześnie ptofesjonalne podejście to polecam Krzysia. Zawsze dobrany odpowiednio grafik pod kursanta co oznacza, że nie trzeba zwalniać się z pracy czy innych zajęć. Polecam z całego serca Krzyśka!
Wioletta Brynkus
Wioletta Brynkus
2019-12-20T20:18:05+0000
Jeden z najlepszych instruktorów jakich przyszło mi poznać.
Zuzanna Chmielewska
Zuzanna Chmielewska
2019-12-01T18:20:46+0000
Bardzo dobrze wspominam naukę jazdy u Krzysztofa! Wyróżnia się niesamowitą cierpliwością, indywidualnym i profesjonalnym podejściem do każdego kursanta, ale też poczuciem humoru i życzliwością. Polecam go każdemu, szczególnie osobom które mają jakieś obawy co do jeżdżenia, na pewno poczują się pewnie za kółkiem 😊
Wiktor Korolczuk
Wiktor Korolczuk
2019-11-30T20:45:34+0000
Świetne podejście do kursanta jak i sposób przekazywania wiedzy. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam!
Magda Kudelska
Magda Kudelska
2019-11-29T20:10:36+0000
Profesjonalne podejście do kursanta i rzetelne tłumaczenie wszystkiego krok po kroku z takim nastawieniem, że naprawde wszystko staje się ciekawe :D, jazdy odbywają się w bezstresowej i przyjaznej atmosferze, Krzysiek zawsze czujnie obserwuje i kontroluje to co robimy więc nie jesteśmy zdani sami na siebie na drodze;)Osobiście nie wyobrażam sobie mieć jazd z lepszym instruktorem, także polecam wszystkim najmocniej:)
Monika Chrobra
Monika Chrobra
2019-11-29T15:39:31+0000
Jazda autem z takim instruktorem to przyjemność i radocha 🙂 Bardzo sympatyczny, spokojny, opanowany i cierpliwy ! Zdany egzamin za pierwszym razem gwarantowany 👌
Michał Zachariasz
Michał Zachariasz
2019-11-29T14:19:50+0000
Najlepszy instruktor! Wspaniale prowadzone wykłady oraz jazdy i świetne podejście do kursantów! 😀
Pamela Müller
Pamela Müller
2019-11-29T09:08:00+0000
Polecam ! Bardzo dobry instruktor z fantastycznym podejściem do kursanta. Dokładnie wszystko tłumaczy z duża cierpliwością jeśli miałabym zdawać prawo jazdy raz jeszcze wybrałabym „Akademie Krzysztofa Popka „ 👏🏼
Michał Kudelski
Michał Kudelski
2019-11-29T01:05:29+0000
Profesjonalne podejście do kursanta. Każdy skomplikowany temat potrafi przekazać zrozumiale. Jazdy z Krzyśkiem były czystą przyjemnością. Z czystym sumieniem mogę polecić Krzyśka każdej osobie!
Natalia Chmiel
Natalia Chmiel
2019-11-28T22:55:45+0000
Świetny instruktor z poczuciem humoru i masą wiedzy do przekazania, super atmosfera podczas nauki i podejście! Jazdy bez stresu, sama przyjemność z nauki 😊
Dominika Dendewicz
Dominika Dendewicz
2019-11-28T20:59:37+0000
Super instruktor jazdy, który wszystko dokładnie tłumaczy i ma dużą cierpliwość do ucznia. Zero stresu i świetna atmosfera 🥰
Angelika Jersz
Angelika Jersz
2019-11-28T20:53:12+0000
Najlepszy instruktor! Profesjonalne podejście do każdego kursanta. Atmosfera na jazdach bardzo przyjemna i swobodna, dzięki temu oraz poczuciu humoru Krzyśka kurs przebiegł bez stresu. Szczerze polecam każdemu kto zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy! 😉
Aleksandra Hajka
Aleksandra Hajka
2019-11-28T20:16:33+0000
Bardzo mile spędzony czas! Mogę polecić każdemu kto chce w bezstresowej atmosferze, przy świetnych rozmowach i wspólnie wypitych kawach przeżyć pierwszą przygodę z samochodem :). Manewry tłumaczone przez wspomaganie się rysowaniem ich na tablecie - przydatna wizualizacja.
Julia Długosz
Julia Długosz
2019-11-28T19:34:38+0000
Profesjonalne podejście do kursantów, duże doświadczenie jako instruktor prawa jazdy. Bezstresowa nauka jazdy, miła atmosfera i duża zdawalność pod jego kierunkiem. Serdecznie polecam!
Sandra Sambor
Sandra Sambor
2019-11-28T19:16:46+0000
Przede wszystkim luźna atmosfera podczas jazdy(nauki) ciągłe maglowanie najtrudniejszych manewrów np parkowanie równoległe, za co bardzo dziękuję bo na egzaminie było A na początku nie zbyt mi to wychodziło;-) i ogólnie Pan Krzysiek to Pan Krzysiek polecam 100%%%
Roksana Gąsior
Roksana Gąsior
2019-11-28T18:57:07+0000
Genialne podejście do kursanta, nauka jazdy prowadzona w bezstresowej, przemiłej atmosferze. Sposób przekazywania wiedzy na najwyższym poziomie! Polecam i zawsze będę polecać!! 🙂
Kuba Dróżdż
Kuba Dróżdż
2019-11-28T18:05:40+0000
Z czystym sumieniem mogę polecić. Świetna atmosfera, bardzo dobry instruktor z bardzo dużą wiedzą oraz indywidualnym podejściem do kursanta. Po prostu profesjonalizm. To będzie jeden z najlepszych ośrodków jak nie najlepszy.
Wiktoria Klimek
Wiktoria Klimek
2019-11-28T17:52:22+0000
Polecam z całego serca! Świetny instruktor, ale też człowiek ☺️ Jazdy zawsze w miłej atmosferze ☺️ To szczęście mieć nauczyciela, który uczy jeździć, a nie tylko zdać egzamin 😊
Sylwia Mojsej
Sylwia Mojsej
2019-11-28T17:47:35+0000
Profesjonalne podejście 🙂 bardzo duża wiedza 🙂
Szymon Zejma
Szymon Zejma
2019-11-28T17:29:01+0000
Bardzo sympatyczny człowiek, jak i instruktor z indywidualnym podejściem do kursanta. Minęło troszkę czasu, ale bardzo miło wspominam naukę jazdy z Krzyśkiem. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto zaczyna swoją przygodę z samochodem 🙂
Szymon Adamczyk
Szymon Adamczyk
2019-11-28T16:41:03+0000
Wspaniały instruktor, ze świetnym podejściem do kursantów. Jazdy jak i zajęcia teoretyczne Krzysztof prowadzi w zrozumiały i ciekawy sposób. Gorąco polecam. Szczególnie z uwagi na widzę, którą posiada, ale również dlatego, że jest przesympatycznym człowiekiem, u którego nauka wchodzi sama do głowy 🙂
Nikola Melich
Nikola Melich
2019-11-28T16:31:08+0000
Polecam!Pełen profesjonalizm! Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym razem! Instruktor Krzysiek- właściwy człowiek na właściwym miejscu, usobienie spokoju i cierpliwości z ogromną wiedzą teoretyczną i praktyczną. Indywidualne podejście do kursanta, a wiedza przekazywana w bardzo prosty sposób z poczuciem dobrego humoru. 😊🔝👌
Martyna Parchańska
Martyna Parchańska
2019-11-28T16:07:51+0000
Najlepszy instruktor w Jastrzębiu..Polecam z czystym sumieniem.. Najlepszy 😀😀😀
Remigiusz Urbas
Remigiusz Urbas
2019-11-28T16:05:30+0000
Polecam najlepszy brodaty instruktor w mieście 😃
Dawid Pałucki
Dawid Pałucki
2019-11-28T15:57:40+0000
Miałem okazję uczyć się pod okiem instruktora Krzysztofa. Podejście pełen profesjonalizm. Spokój, opanowanie a co najważniejsze ogromna wiedza i doświadczenie. Jazdy odbywały się w różnych warunkach czy to rano, popołudniu czy wieczorem w pogodę deszczową czy słoneczną. Cały kurs był przygotowywany nie po to żeby zdać egzamin tylko żeby faktycznie nauczyć się poruszać bezpiecznie po drodze. Najlepszy instruktor!!!
Justyna Piksa
Justyna Piksa
2019-11-28T15:55:36+0000
Polecam bardzo, świetne przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera podczas nauki!
Ania Juszczyk
Ania Juszczyk
2019-11-28T15:42:27+0000
Super instruktor super podejście z ogromna wiedza 🙂 dzięki Krzyskowi zdałam prawo jazdy za pierwszym razem !! Serdecznie polecam
Aleksandra Wróbel-Trzaskalik
Aleksandra Wróbel-Trzaskalik
2019-11-28T15:26:40+0000
Polecam w 100%. Krzysiu instruktor z powołania, pełen życzliwości i cierpliwości.☺️
Bartosz Rusek
Bartosz Rusek
2019-11-28T15:14:55+0000
Pełen profesjonalizm, atmosfera świetna, Krzysiek podchodzi do wszystkiego spokojnie i wszystko dokładnie tłumaczy. Bardzo polecam!
Natalia Korzeniowska
Natalia Korzeniowska
2019-11-28T15:12:10+0000
Mega opanowany i wesoły człowiek. W przy moich niekontrolowanych ruchach na drodze podczas nauki jazdy - przydała się cierpliwość ✊🏼🤣Krzysiek potrafi nauczyc, przygotować do egzaminu. Dzięki niemu mam prawo jazdy. Szczerze każdemu polecam ❗️❗️❗️
Klaudia Michałowska
Klaudia Michałowska
2019-11-28T15:08:24+0000
Super atmosfera, najlepszy instruktor, bardzo zadowolona 😊😉
Paula Jaśkiewicz
Paula Jaśkiewicz
2019-11-28T15:03:41+0000
Miałam okazje uczyć się pod okiem Krzysia, co mogę powiedzieć: pełen profesjonalizm a przy tym niezła zabawa, zawsze mogłam liczyć na wsparcie z jego strony, wszystko jasno i wyraźnie tłumaczy. Z czystym sumieniem Bardzo Polecam 😇
Justyna Woryna
Justyna Woryna
2019-11-28T14:56:41+0000
Rewelacyjny instruktor, wszystko jasno wyjaśnione, jazdy prowadzone w miłej atmosferze. Polecam z całego serca! ❤
Maciek Krzysztoporski
Maciek Krzysztoporski
2019-11-28T14:38:37+0000
Instruktor pierwsza klasa, miałem okazję przejeździć z Krzysiem dużo godzin i naprawdę nie ma lepszego nauczyciela. Polecam gorąco!
Ewa Joanna Magdalena
Ewa Joanna Magdalena
2019-11-28T14:36:02+0000
Ja tylko mogę dziękować za spokoj, opanowanie, życzliwość, rzetelne przekazanie wiedzy teoretycznej i praktycznej, wsparcie, gotowość i chęć do pomocy w trudnych momentach, bo takie mialam. 😊
Mirela Walica
Mirela Walica
2019-11-28T14:24:36+0000
Pełen profesjonalizm oraz wsparcie w trakcie kursu. Polecam z całego serca! 😊
Ewelina Bielecka
Ewelina Bielecka
2019-11-28T14:19:02+0000
Najlepszy instruktor jazdy. Cierpliwość i pasja idealnie idzie w parze. Jedyną wadą jest to że zbyt dobrze uczy kursantów i bardzo szybko kończy się przygodę z nauką jazdy. Polecam z całego serca 💕 dziękuję za każde dobre słowo i cierpliwość.
Next Reviews
AKADEMIA Krzysztof Popek
4.9
Based on 75 reviews
powered by Google
iwona turczyn
iwona turczyn
08:28 05 Jun 20
Polecam ! Dobre przygotowanie do egzaminu oraz uśmiech i zaangażowanie ze strony instruktora.
Dena Lll
Dena Lll
07:03 14 May 20
Najlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Instruktor cierpliwy i bardzo pomocny. Zawsze wszystko dokładnie i dobrze wytłumaczone. Bardzo gorąco polecam!! 🙂
Ewelina Turlewicz
Ewelina Turlewicz
21:31 13 May 20
Jeśli ja mam prawo jazdy, to nauczy każdego!Ciekawe wykłady, indywidualne podejście i gwarancja zdanego egzaminu, polecam serdecznie 🥂
Michał Kudelski
Michał Kudelski
21:08 13 May 20
Profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy przebiegają w bardzo miłej i luźnej atmosferze. Krzysiek w bardzo prosty sposób jest w stanie wytłumaczyć wszystkie niejasności. Jak uczyć się jeździć, to tylko z Krzyśkiem!
Magdalena Kupny
Magdalena Kupny
19:11 13 May 20
Serdecznie polecam naukę u Krzyśka! Mega cierpliwość, wyrozumiałość:) jazdy bardzo przyjemne i przede wszystkim prowadzone w sposób kompetentny i przystępny dla kursanta 🙂
Marcin S
Marcin S
17:05 13 May 20
Kurs w tej szkole to strata kasy. Instruktor mówi o sobie MY a jest sam i nie ogarnia wszystkiego jak należy. Do tego przemądrzały i na jazdach komentuje mocno konkurencję u której zdobywał doświadczenie. Nie polecam, są tańsi lepsi
tomek kulinski
tomek kulinski
18:46 12 May 20
Poleciłem bratu jakiś czas temu tą szkołę jazdy, bo kilku znajomych z rodzinnego miasta kończyło tam kursy. Niedawno miałem okazję przejechać się z bratem i dobrze się jechało. Mówił, że atmosfera bardzo pozytywna a to zmniejszyło stres na początku. Polecam i Wam.
Agnieszka Kłapyta
Agnieszka Kłapyta
21:19 09 May 20
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Świetny człowiek i nauczyciel. Z każdym znajdzie wspólny język. Zawsze pomocny i życzliwy. Jego cierpliwość i ogromne poczucie humoru sprawiają, że nauka przebiega miło i bezstresowo.
Magda Kudelska
Magda Kudelska
21:45 21 Jan 20
Przesympatyczny instruktor, pełen cierpliwości i wyrozumiałości względem kursanta. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. 100% poświęcenia i uwagi zarówno na wykładach, jak i na jazdach, a połączenie nauki z bezstresową i przyjazną atmosferą z pewnością sprzyja zmniejszeniu stresu na egzaminach.Krzysiek jest pełen energii i chętnie odpowiada na każde zadane pytanie, ponadto tłumaczy niestereotypowo, co również przyczynia się do zapamiętywania większej ilości... zagadnień, jak i określonego zachowywania się na drodze:)Bardzo wszystkim polecam, osobiście nie wyobrażam sobie mieć jazd z lepszym instruktorem.czytaj więcej
Paula Skwira
Paula Skwira
13:28 06 Jan 20
No to od czego by tu zacząć...Krzysztof jest świetnym instruktorem. Nie spotkałam chyba nikogo z takim poczuciem humoru, a to świetnie rozwiązuje nerwy podczas nauki jazdy samochodem. Jest cierpliwy, spokojny i ma świetne podejście do kursantów. Wykłady prowadzi w sposób zrozumiały, a przede wszystkim nie nudny i monotonny, co jest ogromnym plusem. W samochodzie atmosfera jest super, aż nie można doczekać się kolejnej jazdy. Można z nim porozmawiać na każdy temat, a jego... wiedza dotycząca przepisów ruchu drogowego jest ogromna. Podsumowując- polecam z czystym sumieniem, a wręcz zachęcam do zapisywania się na kursy w tej szkole jazdy.czytaj więcej
Weronika Kołacz
Weronika Kołacz
16:02 05 Jan 20
Wspaniały instruktor z dużym bagażem cierpliwości oraz poczuciem humoru. Każda lekcja prowadzona w 100% profesjonalnie. Nauka nie tylko jak zdać egzamin ale również jak poruszać się nie tylko po mieście anp. Po autostadzie. 100% polecam !!!
Wioletta Brynkus
Wioletta Brynkus
14:32 05 Jan 20
Pełen profesjonalizm połączony z fantastycznym towarzystwem oraz poczuciem humoru instruktora. Ma wiele cierpliwości oraz fajny sposób nauczania nawet dla tych najbardziej opornych 🙈 Jazdy były ogromną frajdą, aż się tęskni za tymi czasami. Daje dużo wsparcia oraz służy radą w trakcie całego kursu oraz na egzaminie. Z czystym sumieniem polecam każdemu - uczy jazdy a nie tylko przygotówki pod egzamin.
xyz 83
xyz 83
14:16 05 Jan 20
Instruktor z powołania. Potrafi przekazać wiedzę i wszystko odbywa się w bardzo miłej atmosferze. Nie ma mowy o jakimkolwiek stresie u Krzyśka. Osoba z poczuciem humoru, pozytywna i cierpliwa.
Martyna Raszkiewicz
Martyna Raszkiewicz
13:42 05 Jan 20
Świetne przygotowanie pod kątem teoretycznym jak i praktycznym, tematy na wykładach są szczegółowo omawiane w luźnej atmosferze, tak samo na jazdach 🙂 Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, bardzo polecam!!!
AVR adzio
AVR adzio
13:15 05 Jan 20
Polecam, instruktor pierwsza klasa, ma świetne podejście do kursanta, uczy jeździć a nie tylko zdać egzamin.
Bartek Bartek
Bartek Bartek
13:06 05 Jan 20
Nauka z Krzyśkiem to przyjemnkść. Bez spiny, na spokojnie ale konkretnie, nie uczy na pamięć lecz praktycznie, tak aby mozna bylo w kazdej sytuacji wiedziec jak sie zachować. Wielkim plusem jest podejscie do drugiej osoby, luzna atmosfera. Polecam 10/10!!!
Teddy Altman
Teddy Altman
12:57 05 Jan 20
Krzysiek to cierpliwy i zabawny nauczyciel, który każdego nauczy jak bezpiecznie jeździć i mieć z tego frajdę 🙂 cieszę się, że to właśnie na niego trafiłam jako mojego instruktora
Zobacz wszystkie opinie